A fost prins suspectul profanării mormântului unui tânăr de 18 ani care a murit din cauza cancerului. A furat 50 de lei de la pieptul

A fost prins suspectul profanării mormântului unui tânăr de 18 ani care a murit din cauza cancerului. A furat 50 de lei de la pieptul

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat,de 33 de ani, din comuna Săuleşti, a fost reţinut, astăzi, pentru 24 de ore în cazul profanării mormântului tânărului de 18 ani care a murit din cauza cancerului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Suspectul este acuzat că a sustras o bancnotă de 50 de lei de pe pieptul tânărului decedat. „Cercetările vor continua pentru probarea întregii activităţi infracţionale, sub supraveghere unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Conform unor surse, bărbatul suferă de unele probleme psihice. 
 
Mormântul care a fost deschis este al unui tânăr de 18 ani care a murit din cauza cancerului. Mădălin era elev în clasa a XI-a, la Liceul Tehnologic din Turburea. Mai bine de un an s-a luptat acesta cu boala nemiloasă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: