A făcut baie la -8 grade Celsius printre sloiuri de gheaţă pe Cheile Olteţului

A făcut baie la -8 grade Celsius printre sloiuri de gheaţă pe Cheile Olteţului

Gabriel-Dan Chiriac a făcut baie printre sloiuri de gheaţă Foto: facebook.com/gabrieldan.chiriac

Un bărbat de 62 de ani, din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, a făcut baie la o temperatură de minus opt grade Celsius în Cheile Olteţului, în localitatea Polovragi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriel Dan Chiriac este manager de turism în localitatea Baia de Fier din Gorj, acolo unde se află cunoscuta Peştera Muierii. Zilele trecute, acesta nu a ţinut de gerul de afară şi a făcut baie în apa rece a râului Olteţ, înconjurat de sloiuri de gheaţă. 

„Aţi crezut că am mâncat iarna?!? Încă nu!!! Şi -8 grade este tot o temperatură optimă de băiţă!!!“, este mesajul transmis de către temerarul gorjean din Baia de Fier. 
 

Este instructor de paraşutism şi de scufundări

 
Acesta este un pasionat al ativităţilor extreme. Nu este pentru prima dată când Gabriel Dan Chiriac face baie la temperaturi aşa de scăzute. El este cel care a pus bazele clubului „Wite Wolf“, care organizează diferite competiţii şi acţiuni de alpinims, precum şi expediţii. În cadrul clubului se desfăşoară şi o acţiune inedită: turiştii sunt invitaţi să se relaxeze în hamace care sunt amplasate la o înălţime de aproximativ 200 de metri. 

Chiriac este instructor de paraşutism şi a stabilit un record: a sărit cu paraşuta dintr-un balon cu aer cald de la altitudinea de 10.400 de metri.
 
Gabriel-Dan Chiriac este instructor voluntar în cadrul Aeroclubului României, practică paraşutismul din anul 1984 şi a efectuat până în prezent un număr de peste 1.800 de salturi. El mai este şi instructor de alpinism şi de scufundări.
 
Vă recomandăm să mai citiţi 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările