Şofer oprit în trafic de poliţişti cu focuri de armă. A fost reţinut

Şofer oprit în trafic de poliţişti cu focuri de armă. A fost reţinut

Poliţiştii au tras focuri de armă ca să oprească un şofer

Un bărbat aflat la volanul unei maşini a fost oprit cu focuri de armă de către poliţiştii din localitatea Tismana.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul a refuzat să oprească pentru că s-a urcat lşa volan deşi avea permisus suspendat. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.
 
„În seara zilei de 19 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DJ 672 Pîrîu de Pripor, însă conducătorul auto, despre care se cunoştea faptul că are dreptul de a conduce suspendat, a efectuat manevra de mers cu spatele pe o distanţă de circa 400 de metri, după care a întors şi a demarat în direcţia Ciuperceni.
 
Întrucât şoferul s-a sustras de la efectuarea controlului, un agent de poliţie l-a somat pe acesta să oprească, dar pentru că nu a răspuns somaţiei, poliţistul a folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical şi asupra pneurilor autoturismului, rezultând doar pagube materiale.
 
Ulterior, după o distanţă de circa 3 km autoturismul urmărit a fost identificat pe raza comunei Ciuperceni, fiind oprit pe marginea parţii carosabile. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană. De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de acţiune a agentului de poliţie“, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările