Încătuşat după ce şi-a terorizat vecinul. A dat foc unei maşini şi a incendiat intenţionat o pajişte pentru ca focul să-i afecteze locuinţa

Încătuşat după ce şi-a terorizat vecinul. A dat foc unei maşini şi a incendiat intenţionat o pajişte pentru ca focul să-i afecteze locuinţa

Bărbatul este acuzat că a dat foc în mod intenţionat la pajişte pentru ca focul să-i distrugă locuinţa vecinului

Un bărbat de 55 de ani din comuna Hurezani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a terorizat un vecin. Suspectul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, distrugere prin incendiere şi tentativă de distrugere prin incendiere.

 
„În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în urmă cu două zile, bărbatul reţinut ar fi incendiat vegetaţia uscată de terenul său, din localitatea Răchiţi, care se învecinează cu proprietatea unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu, împrejurări în care focul s-a extins la o anexă gospodărească a bărbatului, fără a rezulta victime sau pagube materiale.
 
Totodată, poliţiştii au mai stabilit că persoana reţinută, în perioada februarie-martie a.c., ar mai fi dat foc vegetaţiei uscate, urmărind ca focul să se extindă către locuinţa persoanei vătămate.
 
În aceeaşi perioadă, cel în cauză l-ar fi ameninţat pe bărbatul de 52 de ani şi pe soţia sa, cu acte de violenţă şi cu faptul că le va da foc la casă. De asemenea, la data de 9 februarie a.c., ar fi incendiat autoturismul aceluiaşi bărbat, care se afla în parcarea special amenajată din faţa blocului unde acesta locuieşte, pe Aleea Smârdan, din municipiul Târgu Jiu, iar focul s-a extins şi la un alt autoturism deţinut de o femeie de 56 de ani, din localitate.
 
Astăzi, poliţiştii îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă“, se arată într-un comunicat asl Poliţiei Gorj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările