600 de disponibilizări la CEO în anul 2014

600 de disponibilizări la CEO în anul 2014

Disponibilizările ar putea avea loc anul viitor

Aproximativ 600 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) ar putea să rămână acasă. Este vorba de salariaţii care se află în pragul pensionării şi vor aştepta ieşirea din activitate acasă, dar cu primirea de plăţi compensatorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Disponibilizările vor avea loc în anul 2014. „Am spus că în 2012 şi 2013 nu se vor face disponibilizări, dar nu acelaşi lucru pot să spun şi despre anul vitor. O să vedem cum stăm la sfârşitul anului şi putem bugeta bani pentru Ordonanţa 116 (n.r. - ordonanţa privind protecţia persoanelor disponibilizate). Putem să ne gândim că 500-600 de oameni ar putea avea soarta aceasta“, a precizat Laurenţiu Ciurel, managerul CEO. În momentul de faţă, aproximativ 240 de salariaţi din cadrul unităţii se află în pragul pensionării. Pentru aceştia există o facilitate, în sensul că pot cere ieşirea din activitate şi să beneficieze pe perioada pe care o mai au până la pensionare de plăţi compensatorii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările