36 de tineri şi-au unit destinele la cumpăna dintre ani în faţa Porţii Sărutului la o temperatură de  minus 17 grade Celsius

36 de tineri şi-au unit destinele la cumpăna dintre ani în faţa Porţii Sărutului la o temperatură de  minus 17 grade Celsius

Tinerii au venit din mai multe judeţe al ţării pentru a se căsători la Poarta Sărutului

18 perechi de îndrăgostiţi şi-au unit destinele la cumpăna dintre ani în faţa Porţii Sărutului din Târgu Jiu, operă a marelui sculptor Constantin Brâncuşi care simbolizează iubirea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei 36 de tineri veniţi din mai multe judeţe ale ţării pentru a se căsători într-un loc şi moment special au înfruntat şi temperatura de -17 grade Celsius. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, care a iniţiat cununiile la Poarta Sărutului la cumpăna dintre ani. „Mă bucur că ceea ce am început în anul 2002 are o continuitate şi a devenit, deja, o tradiţie ca la cumpăra dintre ani să oficiem căsătorii la Poarta Sărutului“, a spus primarul Florin Cârciumaru. 
 
200 de perechi şi-au unit destinele la Poarta Sărutului 
 
Cele 18 cupluri sunt atât din judeţul Gorj, cât şi din judeţele Braşov, Vâlcea, Timiş şi Dâmboviţa. „Am venit din Timişoara pentru a ne căsători în Târgu Jiu, în faţa Porţii Sărutului. Este un moment deosebit din viaţa noastră“, a spus un tănăr bănăţean.
Perechile au achitat o taxă de 400 de lei pentru oficierea căsătoriei şi au primit, în schimb, flori, tort şi câte o sticlă de şampanie. Până acum, aproximativ 200 de perechi şi-au unit destin ele la Poarta Sărutului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările