Zeci de hectare de teren agricol au ars la Niculeşti. Zece autospeciale din Dâmboviţa şi Ilfov s-au luptat cu focul VIDEO

Zeci de hectare de teren agricol au ars la Niculeşti. Zece autospeciale din Dâmboviţa şi Ilfov s-au luptat cu focul VIDEO

FOTO: Arhivă

Un incendiu de proporţii a afectat zeci de hectare de grâu şi vegetaţie uscată în judeţul Dâmboviţa. Focul a fost raportat marţi, 6 iulie, iar pompierii dâmboviţeni şi cei din Ilfov au acţionat cu 10 autospeciale, de la unităţile cele mai apropiate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 120 de hectare de grâu şi mirişte au fost cuprinse de flăcări, marţi seara, în localitatea Ciocănari, potrivit ISU Bucureşti Ilfov. Pentru stingerea focului au acţionat atât pompieri din Dâmboviţa, cât şi din Ilfov.  
 
Au dat o mână de ajutor şi pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Periş.
 
„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un lan de grâu şi vegetaţie uscată în localitatea Ciocănari, judeţul Dâmboviţa. 
 
Suprafaţa preliminară care a fost afectată de incendiu este de peste 40 hectare de grâu, la care se adaugă suprafaţa de mirişte. 
 
Au fost luate măsuri pentru protejarea unei zone forestiere şi a locuinţelor aflate în apropiere", precizează ISU Bucureşti Ilfov.
 
De asemenea, au intervenit mai multe tractoare, care au trasat brazde cu plugurile, pentru a delimita zona de ardere. La faţa locului au mai acţionat 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă.  
 

Sursa video: Realitatea pe NET

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările