Zece cărţi de citit în luna martie, potrivit editorilor de la Amazon

Zece cărţi de citit în luna martie, potrivit editorilor de la Amazon

FOTO: idea-udl.org

Zece cărţi abia ieşit de sub tipar trebuie să se regăsească, luna aceasta, în bibliotecile tuturor, potrivit redactorilor de la Amazon. Vorbim de poveşti cu dragoni sau magie interzisă, dar şi despre greutăţile care vin la pachet cu căsătoriile aranjate.

Amazon a evidenţiat 10 cărţi care vor fi citite pe nerăsuflate, potrivit businessinsider.com.
 
1. "Daisy Jones & The Six" de Taylor Jenkins Reid
 
“Daisy Jones & The Six” by Taylor Jenkins Reid
 
Cartea ne dezvăluie ce sa întâmplat cu trupa rock Daisy Jones şi cei şase componenţi în anii '70. Motivul din spatele acestei poveşti triste este dezvăluit în cel mai recent documentar al lui Taylor Jenkins Reid.
 
2. “The Old Drift” de Namwali Serpell
 
“The Old Drift” by Namwali Serpell
 
Este un roman în care este prezentată o combinaţie între science fiction şi istoria şi evoluţia Zambiei.
 
3. “The Impossible Climb” de Mark Synnott
 
“The Impossible Climb” by Mark Synnott
 
Titlul se referă la ascensiunea inspiraţională a lui Alex Honnold de la stânca „El Capitan” din Yosemite, în care nu a folosit nicio frânghie. 
 
4. “The Priory of the Orange Tree” de Samantha Shannon
 
“The Priory of the Orange Tree” by Samantha Shannon
 
Această fantezie epică, ce are 848 de pagini, captivează prin romantism şi răsturnări neaşteptate de situaţii, în care sunt implicaţi piraţi şi dragoni.
 
5. “Say Nothing” de Patrick Radden Keefe
 
“Say Nothing” by Patrick Radden Keefe
 
Un amestec fascinant de crimă şi istorie, “Say Nothing” este povestea dispariţiei unei mame protestante din Belfast. Familia sa o caută timp de 30 de ani, fără încetare.
 
6. “The Lost Night” de Andrea Bartz
 
“The Lost Night” by Andrea Bartz
 
Toată lumea a fost surprinsă când o persoană influentădin New York, pe nume Edie. Lucrarea o arată pe prietena sa Lindsay, care încearcă să pun cap la cap piesele acestui puzzle sinistru.
 
7. “The River” de Peter Heller
 
“The River” by Peter Heller
 
În romanul nou al lui Peter Heller, un incendiu forestier izbucnit lângă râul Maskwa din nordul Canadei transformă o vacanţă de vis pentru doi prieteni colegi într-un coşmar.
 
8. “A Woman is no Man” de Etaf Rum
 
“A Woman is no Man” by Etaf Rum
 
Cartea vorbeste despre a treia generaţie de imigranţi palestinieni care încearcă să se elibereze de istoria violentă a familiei şi să îşi creeze propriul drum în viaţă.
 
9. “An American Summer” de Alex Kotlowitz
 
“An American Summer” by Alex Kotlowitz
 
Putting a human face to ever-sobering statistics, Alex Kotlowitz offers insight into the scourge of gun violence through the stories of people living and working in Chicago's most neglected communities.
 
10. “A Friend is a Gift You Give Yourself” de William Boyle
 
“A Friend is a Gift You Give Yourself” by William Boyle
 
O văduvă a unui mafiot, nepoata ei înstrăinată şi un star porno îşi înfiinţează o trupă de muzică pentru a scăpa de bărbaţii violenţi din viaţa lor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: