Voiel feminin. Drăgan Nesic, antrenorul demis de la CSM Târgovişte: „Uşa mea va rămâne deschisă pentru CSM”

Voiel feminin. Drăgan Nesic, antrenorul demis de la CSM Târgovişte: „Uşa mea va rămâne deschisă pentru CSM”

Drăgan Nesic. FOTO: csmtargoviste.ro

Dragan Nesic şi CSM Târgovişte au pus punct colaborării care dura din toamna anului 2019. Antrenorul sârb, care a pregătit echipa de volei a clubului nostru în ultimul an şi jumătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În sezonul 2019-2020, încheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus, CSM Târgovişte s-a situat pe ultima treaptă a podiumului naţional. 
 
Demiterea tehnicianului sârb a venit la scurt timp după ratarea trofeului Cupei României de către formaţia dâmboviţeană. În competiţia KO, CSM s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de rivala Volei Alba Blaj, cu scorul de 3-1.
 
La momentul deciziei de întrerupere a colaborării cu tehnicianul sârb, CS Municipal Târgovişte ocupă primul loc în ierarhia primei divizii.
 
De pregătirea echipei în perioada următoare se va ocupa Alex Cosma, antrenorul secund, care va fi ajutat de restul staff-ului tehnic.
 
 
„Este o decizie a clubului pe care o respect. Nu cer explicaţii pentru că sunt un antrenor profesionist şi cei care practicăm această meserie ştim bine că există şi astfel de momente în cariera noastră. Eu nu pot şterge cu buretele toate lucrurile bune pe care această echipă şi acest oraş mi le-a oferit doar pentru că s-a decis înlăturarea mea. Clubul are strategia lui şi dacă această despărţire este considerată de bun augur, nu pot decât să o respect. Aşa că nu vă aşteptaţi să vă ofer cine ştie ce informaţii de bucătărie proprie pentru că nu există. Chiar nu există”, a declarat Nesic, pentru csmtargoviste.ro
 
Întrebat dacă s-ar mai întoarce la Târgovişte, sârbul a răspuns fără echivoc.  
 
„Întotdeauna. Poate nu m-am făcut bine înţeles. Eu plec de la Târgovişte fără să-mi schimb sentimentele faţă de conducere sau jucătoare. A fost o decizie pe care nu o comentez, dar o accept pentru că aşa se întâmplă în sport. Peste tot în lumea asta se produc schimbări. Nu sunt ipocrit, îmi pare rău, dar un simplu episod nu poate să mă întoarcă împotriva unei echipe şi a unor  oameni pe care-i respect şi îi apreciez. Aşa că răspunsul meu pentru Târgovişte va fi întotdeauna „DA”. Aici mi-am făcut mulţi prieteni, oamenii mă cunosc, mă respectă şi mă apreciază. Cum aş putea să refuz vreodată CSM Târgovişte?”, a mai spus el.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările