Viorel Moldovan s-a reorientat rapid, după despărţirea de Chindia. Vrea să promoveze cu o nouă echipă în Liga 1

Viorel Moldovan s-a reorientat rapid, după despărţirea de Chindia. Vrea să promoveze cu o nouă echipă în Liga 1

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că noul antrenor al echipei prahovene este Viorel Moldovan.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Moldovan a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.
 
„Tentaţia acestei provocări a fost mult, mult prea mare, şi ideea în sine, aceea de a reuşi o nouă promovare, de această dată cu FC Petrolul, m-a motivat foarte mult şi a stat la baza deciziei mele de a veni la Ploieşti. Ştiu că voi lucra la un club cu tradiţie, cu suporteri minunaţi, cu istorie, iar asta mă face să fiu extrem de entuziasmat că am ajuns la Petrolul! Pe această cale, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost implicaţi în aducerea mea. Am văzut că sunt dorit foarte mult, lucru care îmi dă şi mai multă încredere şi energie pentru a reuşi ca, la finalul sezonului, să urcăm pe prima scenă fotbalistică!”, a declarat Viorel Moldovan.
 
În ultimele două sezoane, tehnicianul s-a aflat pe banca Chindiei Târgovişte.
 
Moldovan va începe treaba la Petrolul de luni, iar din staful său vor face parte Francisc Dican (antrenor secund) şi Stelian Isac (preparator fizic).
 
 
Sezonul trecut a dus-o pe Chindia Târgovişte in Liga 1.
 
Moldovan le-a mai antrenat in trecut pe FC Vaslui, FC Brasov, Sportul Studentesc şi naţionala U21.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările