Viitorul stadion din Târgovişte, de lângă Dâmboviţa Mall, va fi scos la licitaţie. Proiect avansat la „casa“ Chindiei

Viitorul stadion din Târgovişte, de lângă Dâmboviţa Mall, va fi scos la licitaţie. Proiect avansat la „casa“ Chindiei

Sursa CJD

În această primăvară va fi scos la licitaţie noul stadion de la Târgovişte, situat în vecinătatea Dâmboviţa Mall - a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, în cadrul unei emisiuni la o televiziune locală.

”Săptămâna viitoare, în ultima şedinţă pe luna februarie, vom intra în Colegiul Interministerial prin care vom aproba studiul de fezabilitate, indicatorii şi cofinanţarea, pe care o asigurăm noi, CJD, privind noul stadion de la Târgovişte, de lângă mall, pe terenul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Dacă ne ajută Dumnezeu şi trecem de acest pas important, în luna martie, ultimul pas, înainte de a fi scos la licitaţie, Hotărârea de Guvern. În primăvara acestui an dorim să avem gata toată partea de hârţogăraie, în martie, aprilie, mai, vom scoate la licitaţie stadionul de la Târgovişte”, a explicat Corneliu Ştefan, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
 
Capacitatea stadionului, la care administraţia judeţului va contribui cu peste 15.000.000 lei, este de 12.016 locuri. 
 
În proiect mai sunt prevăzute peste 400 de locuri de parcare, dar şi spaţii comerciale aşa cum există pe toate arenele sportive moderne.
 
Valoarea totală a stadionului este de aproape 250.000.000 de lei, fonduri de la Compania Naţională de Investiţii.
 
 
 

În ce stadiu este „casa“ Chindiei, Stadionul Eugen Popescu

 
Potrivit primarului Cristian Stan, la stadionul „Eugen Popescu”, pe care va evolua Chindia, se lucrează în continuare la tribuna nouă, unde întreaga structură metalică este în picioare, fiind deja turnat un prim segment din placa de la parter, zona dintre primii 2 parapeţi. 
 
 
Sursa Primăria Târgovişte 
 
„La tribuna veche, încăperile sunt pregătite pentru tencuit, iar la exterior se montează ultimele elemente ale construcţiei destinate mass-media. În plus, se lucrează în continuare la reţeaua internă de alimentare cu energie electrică, la reţeaua de canalizare, dar şi la branşamentul întregului obiectiv la reţeaua principală de alimentare cu energie electrică. ... Cu ajutorul lui Dumnezeu, şi dacă nu vor apărea situaţii neprevăzute, prindem un meci în prima ligă la Târgovişte în acest sezon”, a precizat edilul.
 
Valoarea actualului proiect este de aproximativ 10.000.000 euro, suportată exclusiv de către Primărie.
 


Sursa Primăria Târgovişte 
 

 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările