VIDEO! Zece croitorese, intoxicate cu fum la Titu

VIDEO! Zece croitorese, intoxicate cu fum la Titu

No title

Şi-au văzut moartea cu ochii. Zece croitorese care lucrau la o fabrică din oraşul dâmboviţean Titu au ajuns la spital întoxicate cu monoxid de carbon. De vină ar fi, spun anchetatorii, câţiva muncitori care au încercat să înalţe coşul centralei termice. Vântul a băgat tot monoxidul de carbon în hala în care lucrau 40 de femei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii spun că pacientele sunt în afara oricărui pericol. La Spitalul Orăsănesc din Titu, acolo unde au fost duse victimele, a rămas sub observaţie doar o femeie.Din primele cercetări ale anchetatorilor, rezultă că monoxidul de carbon a provenit de la centrala termică a unităţii. Câţiva muncitori au încercat să înalţe coşul, iar monoxidul de carbon a fost introdus de vântul puternic în încăpere. În momentul producerii incidentului, 40 de femei erau la lucru, în schimbul al doilea.30 dintre ele au apucat să fugă din hală şi au sesizat pompierii după ce au început să se simtă rău şi să acuze dureri de cap şi de ceafă, vărsături şi greţuri.

Poliţia, pompieriii şi inspectorii ITM Dâmboviţa au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care a avut loc incidentul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările