VIDEO Ursul şi-a făcut apariţia în plină zi în Dâmboviţa

VIDEO Ursul şi-a făcut apariţia în plină zi în Dâmboviţa

În Odobeşti oamenii sunt speriaţi şi au chemat vânătorii să alunge fiara. S-au tras mai multe focuri de armă pentru a îndepărta ursul.

După o pauză de o săptămână, ursul s-a întors din nou în Dâmboviţa. Cel mai probabil, gonit din Topoloveni, animalul s-a plimbat pe străzile din Ioneşti ca la el acasă, în weekendul trecut. Ieri s-a plimbat nestingherit prin Corbii Mari, iar astăzi a dat târcoale gospodăriilor din Odobşeti.

 
Oamenii spun că ursul a umblat puţin şi prin curţile lor. Într-o gospodărie chiar şi-a găsit „naşii”, doi câini curajoşi, încât ursul a fost nevoit să se caţăre în nucul din curte. 
 
În Odobeşti oamenii sunt speriaţi şi au chemat vânătorii să alunge fiara. S-au tras mai multe focuri de armă pentru a îndepărta ursul
 

"Au fost anunţate autorităţile competente. Se vor desfăşura activităţi specifice de îndepărtare împreună cu Poliţia, Jandarmeria Şi Asociaţia de vânătoare. Va rugam sa evitaţi deplasările pe jos în zonă şi să supravegheaţi copiii", le-a transmis primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică, locuitorilor din satul Ungureni.

citeste totul despre: