VIDEO Titu, patria ţigaretelor contrafăcute

VIDEO Titu, patria ţigaretelor contrafăcute

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au prins pe raza localităţii un bărbat, de 29 de ani, în timp ce transporta pe bicicletă două colete ce conţineau 10 kilograme de frunze de tutun şi 1 kilogram de tutun mărunţit, destinate fabricării de ţigarete.

 
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul a achiziţionat întreaga cantitate de tutun de la diferite persoane, prin intermediul internetului.
 
Pe numele acestuia, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii prev. şi ped. de art 296 ind1 alin.1 lit. l din Codul Fiscal, respectiv „deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: