VIDEO Tânără violată la drumul mare de un bărbat care se scuză că e „impotent“. Mesaj halucinant al bărbatului pentru victimă: „Îi doresc sănătate şi fericire“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Dâmboviţa, în vârstă de 23 de ani, a trăit cea mai traumatizantă experienţă din viaţa ei. A fost acostată de un bărbat pe marginea Drumului Naţional 1A, în comuna Crevedia, bătută şi violată într-un şanţ. A fost scăpată din mâinile fiarei de doi bărbaţi, care au auzit strigătele fetei. Agresorul i-a transmis, prin intermediul camerelor, "sănătate şi fericire".

Totul s-a întâmplat joi, 3 septembrie, în jurul orei 22.00, pe marginea Drumului Naţional 1A. Fata de 23 de ani tocmai se întorcea de la muncă. La un moment dat, a fost luată pe sus de agresorul în vârstă de 40 de ani, târâtă în şant şi violată. Strigătele fetei i-au alertat pe doi bărbaţi care i-au sărit în ajutor.

image

„Eram la serviciu şi am auzit-o pe fată ţipând. Atunci am decis să intervin eu şi vecinul meu. L-am imobilizat şi am sunat la poliţie. Voia să o violeze. O dezbrăcase pe jumătate, o bătuse, era plină de sânge. Am chemat poliţia, chiar dacă agresorul a opus rezistenţă. Fata era foarte speriată. Era şocată. Dacă nu ajungeam eu, era grav”, ne-a spus unul dintre salvatorii fetei, Dănuţ Mirodin.

Agresorul a fost dat de cei doi bărbaţi pe mâna poliţiştilor care l-au dus la audieri. El spune că nu şi-a folosit organul sexual pentru că suferă de impotenţă. 

image

„Am vrut să o violez, dar nu pot, pentru că nu mi se scoală. Am văzut-o pe stradă, am strâns-o de tricou şi i-am băgat degetul şi am lins-o. M-au bătut oamenii, e corect, am meritat. Am recunoscut fapta”, a declarat agresorul fetei, Dănuţ Dumitrache.

Tânăra le-a povestit anchetatorilor că este virgină. Întrebat dacă îi pare rău, agresorul a început să plângă, dar i-a transmis fetei "sănătate şi multă fericire".

„Mi-a spus că e virgină şi am lins-o. N-am lăsat-o în pace. Nu am mai avut probleme cu legea. Nu sunt căsătorit. Regret ce am făcut. Îi transmit multă sănătate şi fericire”, mai spune agresorul.

Fata a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală pentru a se constata exact ce vătămări a suferit. Pentru fapta să, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru viol, şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite