VIDEO Tânăr aruncat din tren de doi indivizi, în apropiere de Bâldana

VIDEO Tânăr aruncat din tren de doi indivizi, în apropiere de Bâldana

Tânăr aruncat din tren de doi indivizi, în apropiere de Bâldana

A scăpat ca prin minune după ce a fost aruncat din tren. Este păţania unui tânăr de 24 de ani din Dâmboviţa care a fost aruncat dintr-un vagon de alţi doi tineri cu care se certase. Victima a fost transportată la un spital din Bucureşti pentru investigaţii amănunţite.

 
Tânărul de 24 de ani, din Gura Şuţii, se afla în trenul personal care se deplasa pe ruta Bucureşti – Târgovişte. În dreptul localităţii Bâldana a avut un conflict sponta cu alţi doi tineri, care l-au aruncat pur şi simplu din tren.
 
"Este conştient. A zis că a fost bătut în tren şi aruncat, între Ghergani şi Bâldana. Poate să comunice. Prezintă politraumatisme şi fracturi", spun medicii de pe Ambulanţă.
 

Poliţia i-a prins pe cei doi agresori, care s-au ales cu dosare penale pentru tentativă de omor. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie tânărul aruncat din tren se va face şi încadrarea juridică a faptei.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: