VIDEO Cum ridică gunoiul angajaţii de la salubritate. Salariat filmat în timp ce trânteşte un tomberon în mijlocul străzii

VIDEO Cum ridică gunoiul angajaţii de la salubritate. Salariat filmat în timp ce trânteşte un tomberon în mijlocul străzii

Imagini surprinse cu o cameră de supraveghere

În comuna dâmboviţeană Brezoaele sătenii îi acuză pe angajaţii de la salubritate că le distrug tombroanele de fiecare dată când le ridică gunoiul din faţa gospodăriilor. Nu de puţine ori localnicii au anunţat primăria că salariaţii muncesc în silă şi devin agresivi când li se atrage atenţia.

O cameră de supraveghere a unui localnic a filmat o scenă care îi revoltă şi mai tare pe săteni. În imagini se vede cum angajatul de la salubritate scoate roţile tomberonului, răstoarnă gunoiul în remorcă, apoi trânteşte pubela în mijlocul drumului.
 
Consiliul Judeţean Dâmboviţa are încheiat de ani buni un contract cu o firmă de salubritate care ridică gunoiul de la fiecare gospodărie în zilele de luni şi joi.
 
Fiecare gospodărie din judeţul Dâmboviţa este obligată să plătească 16 lei pe lună pentru serviciul prestat de firmă.
 

Sursa video: Dumitru Ion Dănuţ/Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: