VIDEO Pilotul român Mihnea Ştefan face faţă rigorilor Formulei BMW Talent Cup FOTO

VIDEO Pilotul român Mihnea Ştefan face faţă rigorilor Formulei BMW Talent Cup FOTO

Pilotul Mihnea Ştefan

Singurul pilot român din Formula BMW Talent Cup “şi-a intrat în drepturi” pe circuitul de la Red Bull Ring, din Austria. Mihnea aşteaptă cu nerăbdare aceasta primă sesiune de antrenamente şi se pregăteşte pentru Marea Finala din Septembrie 2012.Mihnea Stefan a ajuns în Austria pe circuitul de la Red Bull Ring. Atmosfera este una relaxată, dar în acelaşi timp, echipa Formula BMW Talent Cup pune foarte mult accent pe profesionalism şi responsabilitate, insuflându-le piloţilor aceste două calităţi esenţiale în lumea motorsportului.

Evenimentul a debutat în dimineaţa zilei de 20 Aprilie printr-un antrenament fizic, continuând cu un briefing şi o şedinţa de aprofundare a cunoştinţelor tehnice despre monopost. Piloţii au fost apoi invitaţi la un tur "la pas" pe pistă, tur în care inginerii, telemetriştii, mecanicii şi întreaga echipa Formula BMW le-au prezentat fiecare şicana, ac de par sau trasă perfectă de pe Red Bull Ring”, ne-a spus Teodora Ştefan, PR-ul lui Mihnea.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: