VIDEO Performanţă notabilă pentru un sportiv român, la Jocurile Olimpice dedicate persoanelor cu dizabilităţi

VIDEO Performanţă notabilă pentru un sportiv român, la Jocurile Olimpice dedicate persoanelor cu dizabilităţi

Daniel Tudorache a câştigat medalia de bronz la competiţia de bocce, la simplu baieţi, în cadrul Jocurilor Mondiale Special Olympics de la Abu Dhabi, eveniment care are loc în perioada 8-22 martie.

România a participat cu echipa de bocce, care are patru componenţi, toţi din Târgovişte. Jocurile Mondiale Special Olympics este cel mai important eveniment sportiv adresat persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din lume.
 
 
Pe lângă Daniel Tudorache, care a câştigat medalia de bronz la bocce, la simplu baieţi, au mai fost obţinute alte două rezultate bune. Ioniţă Paula Bianca a luat locul 4, la simplu fete iar la proba bocce unificat s-au obţinut locurile 4 (Cimpoieri Vasilica şi Ioniţă Ioniţă Paula Bianca) şi 5 (Ştefania Raluca Diaconu şi Daniel Tudorache).
 
35 de sportivi cu dizabilităţi intelectuale şi 8 antrenori reprezintă România la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics de la Abu Dhabi care continuă zilele acestea. 
 
Cei patru reprezentanţi ai României la bocce, formată din doi sportivi şi doi parteneri sunt antrenaţi de Toma Radu Gabriel.  
 
 


VIDEO: deschidere eveniment


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările