VIDEO Percheziţii de amploare la traficanţii de droguri din patru localităţi. Ce au găsit oamenii legii

VIDEO Percheziţii de amploare la traficanţii de droguri din patru localităţi. Ce au găsit oamenii legii

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T - B.T. Dâmboviţa au efectuat, duminică, 8 percheziţii în Titu, Potlogi, Costeştii din Vale, Slobozia Moară şi Lunguleţu, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de mare risc.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate substanţe pulverulente susceptibile a fi cocaină, instrumente folosite la porţionatul şi consumul de droguri, 7 telefoane mobile, 50 de carduri blank, 10.444 de lei şi 400 de euro.
 
De asemenea, 13 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa, pentru audieri şi dispunerea unor măsuri legale.
 

„Faţă de o persoană a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar faţă de alte două persoane măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. La activitate au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, poliţişti de la ordine publică şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, precum şi jandarmi. Totodată, în cauză, s-a beneficiat şi de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: