VIDEO Paznic bătut fără milă de un individ, supărat că nu a fost lăsat să fure un căruţ plin cu produse dintr-un supermarket

VIDEO Paznic bătut fără milă de un individ, supărat că nu a fost lăsat să fure un căruţ plin cu produse dintr-un supermarket

FOTO: Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un tânăr de 23 de ani, din Moreni, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce l-a bătut crunt pe un paznic al unei soceităţi comerciale din localitate. Agresorul a reacţionat violent pentru că a fost prins de paznic în timp ce voia să fure un cărucior întreg cu produse dintr-un supermarket.

 
Totul s-a întâmplat în acest weekend. Agresorul l-a bătut crunt pe un agent de pază al unei societăţi comerciale, care l-a surprins în timp ce transporta cu un cărucior mai multe bunuri din magazin. 
 
Agresorul, în vârstă de 23 de ani a intrat în supermarlet şi a vrut să fure un carucior plin cu produse.  Paznicul l-a văzut şi a încercat să-l oprească, dar tânărul s-a năpustit asupra lui.
 
Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.
 
„Mi-a spart capul, m-a lovit la piept. Am vrut să îl opresc. El intrase cu căruţul în depozit. A vrut să iasă prin spate cu căruciorul. Avea produse în căruţ de milioane de lei. Aşa ceva nu se poate”, a povestit victima. 

   
„Are traumatisme multiple craniocerebrale şi faciale, în urma unei agresiuni. Pacientul a avut o perioadă de pierdere a stării de conştienţă încă necunoscută”, a precizat dr Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Târgovişte.
 
Se pare că agresorul este un cunoscut al Poliţiei. În trecut a mai bătut un poliţist local. Pentru fapta sa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările