VIDEO Momentul în care trenul loveşte o maşină condusă de o femeie, filmat de camerele de supraveghere în Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducătoarea auto este cercetată acum penal pentru vătămare corporală din culpă.
Conducătoarea auto este cercetată acum penal pentru vătămare corporală din culpă.

O şoferiţă în vârstă de 24 de ani şi un bărbat de 31 de ani, pasager, au scăpat cu viaţă după ce au fost loviţi în plin de o locomotivă. Accidentul a avut loc, luni, 11 martie, la ieşire din oraşul Pucioasa către Drumul Naţional 71, care leagă Târgovişte de Sinaia.

Şoferiţa începătoare le-ar fi spus anchetatorilor că i s-a oprit motorul exact în momentul în care încerca să traverseze terasamentul cu autoturismul. Atât şoferiţa cât şi pasagerul din dreapta au fost răniţi, dar sunt în afară oricărui pericol.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum maşina de teren se apropie de calea ferată, iar şoferiţa nu opreşte la timp şi iese în calea locomotivei. În urmă impactului violent, cele două persoane din autoturism au scăpat cu viaţa. Martorii, speriaţi, au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor. 

Sursa video: MDI Tv

„A condus soţia unui prieten al meu. S-a speriat când a văzut locomotiva şi i s-a oprit motorul. Aşa mi-a spus. Văd că e semn de începător, cred că s-a pierdut. Am înţeles că s-a oprit motorul pe claea ferat. Cred că s-a speriat. Aici viteza este limitată la 30/h, deci viteză la tren este mică”, a povestit un martor.

Tânără aflată la volan, în vârstă de 24 de ani, a coborât singură din maşină şi s-a ales doar cu câteva zgârieturi. 

Pasagerul din dreapta însă, de 31 de ani, a fost rănit şi transportat cu ambulanţa la spital. Medicii spun că este în afară oricărui pericol. 

Conducătoarea auto este cercetată acum penal pentru vătămare corporală din culpă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite