VIDEO Maşini de epocă pe străzile din Târgovişte, Retro-Parada Primăverii 2015

VIDEO Maşini de epocă pe străzile din Târgovişte, Retro-Parada Primăverii 2015

Astfel de evenimente au loc în mai multe oraşe din ţara, la care participă peste 500 de vehicule istorice

Zeci de pasionaţi de maşini de epocă, din Târgovişte, şi-au scos bijuteriile pe patru roţi din garaje, pentru a fi admirate de publicul larg. Cei prezenţi la Retro-Parada Primăverii 2015, organizată de Retromobil Club România, au putut admira modele precum VW 1200 L (1958), VOLVO AMAZON (1965), TRIUNPH SPITFIRE MK2 (1966), DACIA 1100 (1970), dar şi YMS-uri.

 
 
Această Dacie arată şi merge impecabil. Stăpânul său a cumpărat-o în urmă cu câţiva ani şi cu puţini bani a recondiţionat-o. Acum, nu ar mai da-o pe nimic. 
 

 
Maşinile decapotabile au fost ca un magnet pentru cei mici, dar şi pentru cei mari.
 
"Pasiunea a apărut în urmă cu vreo patru ani, dintr-o greşeală. Un prieten al meu şi-a cumpărat un YMS şi a vrut să îl arunce la fier vechi. L-am rugat să mi-l dea mie şi cu cocazia asta am reuşit să îl refac şi să am această maşină superbă. Este o pasiune care creşte pe zi ce trece. Sunt foarte mulţi amici care au început să caute astfel de maşini şi să le renoveze. Ca să pot să construiesc maşina asta, am cumpărat vreo şapte şi am reuşit piesă cu piesă să le pun în ordine. Nu aş vinde-o, în niciun caz", ne-a spus Nicolae Mihălăchoiu.
 

 
Nu au lipsit de la parada maşinilor retro nici maşinile de armată, construite pe calapodul vechiului ARO.
 
„Sunt foarte mândru că an de an ducem mai departe tradiţia şi ne strângem în număr cât mai mare în Târgovişte pentru a sărbători pasiunea pe care o avem pentru vehiculele retro. Îi invit pe toţi târgoviştenii să ni se alăture şi să ne bucurăm împreună de o nouă ediţie a Retroparadei”, a spus, Cristian Popescu, Preşedintele RCR Dambovita.
 
Astfel de evenimente au loc în mai multe oraşe din ţara, la care participă peste 500 de vehicule istorice.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările