VIDEO „Investeşte în Dâmboviţa” se va numi site-ul cu care Consiliul Judeţean vrea să atragă cât mai mulţi investitori

VIDEO „Investeşte în Dâmboviţa” se va numi site-ul cu care Consiliul Judeţean vrea să atragă cât mai mulţi investitori

Consiliul Judeţean Dâmboviţa va avea un site care se va numi "Investeşte în Dâmboviţa"

Adrian Ţuţuianu ţine cont de sugestiile nemţilor pentru dezvoltarea segmentului de investiţii din judeţ. Reprezentanţii Camerei de Comerţ Româno-Germane i-au sugerat că un site de prezentare a judeţului Dâmboviţa ar aduce numai beneficii, motiv pentru care, Ţuţuiaunu "va muta" pe piaţa online.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Consiliul Judeţean Dâmboviţa va avea un site care se va numi "Investeşte în Dâmboviţa".
 
"Vreau să fac un site, la sugestia Carpatcement. „Investeşte în Dâmboviţa” se va numi site-ul. Vom arăta care sunt oportunităţile de investiţii în acest judeţ. Tot împreună cu Carpacement am avut o întâlnire cu reprezentanţii Camerei de Comerţ Româno-Germane. Dânşii mi-au sugerat să ieşim cu ceva care să arate ce oportunităţi sunt şi nu doar cu cataloage în care vorbim de cât de frumoase sunt bisericile de lemn de la Cobia. Sunt importante şi acelea, dar pentru investitori este important care sunt zonele de interes economic", a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adfian Ţuţuianu.
 
Artic Găeşti, Oţel Inox, Erdemir sau Centrul Tehnologic de la Titu sunt doar câteva dintre firmele importante din judeţ care vor fi rugate să îşi aducă aportul la dezvoltarea judeţului.
 
"Voi merge în săptămânile viitoare la toţi investitorii din Dâmboviţa, la toate firmele mari şi voi analiza cu dânşii în ce măsură pot sprijini efortul pe care îl face Consiliul Judeţean sau unităţile administrativ teritoriale din judeţ. Voi merge la Artic Găeşti, la Oţel Inox, la Erdemir, la Centrul Tehnologic de la Titu şi o să-i identificăm şi pe alţii importanţi. Trebuie să vedem fiecare ce poate să sprijine şi să vedem unde sunt nevoie adevărate pentru instituţiile subordonate CJ Dâmboviţa sau pentru primăriile din judeţ", a mai precizat Ţuţuianu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările