VIDEO Inundaţii şi grindină în Gura Şuţii şi Conţeşti după o ploaie de câteva minute

VIDEO Inundaţii şi grindină în Gura Şuţii şi Conţeşti după o ploaie de câteva minute

S-au scuturat norii în Dâmboviţa. În comuna Gura Şuţii a plouat atât de mult încât zeci de curţi au fost inundate. De asemenea, în comuna Conţeşti circulaţia a fost îngreunată în urma unei ploi cu grindină.

 
În Gura Suţii a fost nevoie de doar câteva minute pentru ca ploaia să umfle pâraiele din zonă iar apa să se reverse în gospodăriile oamenilor. Primăria a scos la lucru mai multe utilaje pentru a scoate mâlul din anumite zone pentru a facilita scurgerea apei. 
 
De asemenea, în comuna Conţeşti circulaţia a fost îngreunată în urma unei ploi cu grindină. Şoferii au tras pe dreapta pentru că nu mai puteau conduce în siguranţă.
 
Zeci de localităţi din 20 de judeţe au fost afectate de ploile torenţiale din ultimele 24 de ore. Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în urma instabilităţii atmosferice şi cantităţilor mari de apă căzute în ultimele ore, au fost înregistrate efecte în peste 40 de localităţi din 20 de judeţe (Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Botoşani, Buzău, Cluj, Dâmboviţa, Giurgiu, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Satu Mare, Sălaj, Tulcea, Timiş, Vâlcea, Vrancea şi Vaslui), dar şi în municipiul Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: