VIDEO UPDATE Imagini horror la Fieni. Un muncitor a fost prins între două utilaje. ITM şi Poliţia cercetează acest eveniment

VIDEO UPDATE Imagini horror la Fieni. Un muncitor a fost prins între două utilaje. ITM şi Poliţia cercetează acest eveniment

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna dâmboviţeană Runcu, a avut parte de un sfârşit tragic. Acesta a fost accidentat mortal de un cimentruc ce efectua manevra de mers inapoi.

 
UPDATE: Comunicat de presă al fabricii de ciment Fieni
 
Fieni, 13 septembrie 2019.  În dimineaţa acestei zilei, în jurul orei 3:00, s-a produs un accident la intersecţia dintre un drum public şi trecerea la nivel cu calea ferată, în apropierea fabricii de ciment Fieni. Din nefericire, în urma acestui accident, şi-a pierdut viaţa impiegatul de mişcare, angajat al Unicom Tranzit S.A. Conducerea fabricii de ciment Fieni regretă profund pierderea acestei vieţi omeneşti şi transmite condoleanţe familiei victimei.
 
Din primele informaţii reiese că, în timpul unor manevre pe calea ferată, impiegatul a fost surprins între ultimul vagon al unei garnituri de tren şi semiremorca unui TIR care se deplasa spre fabrica de var Fieni. Imediat după accident a fost apelat numărul de urgenţă 112, echipajul de pe ambulanţa sosită la faţa locului constatând decesul acestuia. 
 
Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmboviţa, poliţia, precum şi alte organe abilitate ale statului cercetează acest eveniment. 
 
Pentru conducerea fabricii de ciment Fieni siguranţa angajaţilor propriii şi ai terţilor care lucrează pentru fabrică este o prioritate, ca atare conducerea fabricii a demarat o analiză internă, exprimându-şi în acelaşi timp disponibilitatea de a colabora cu organele abilitate ale statului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nefericitul accident.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Bărbatul era angajat la o societate comercială din Fieni. A fost, practic, strivit între două utilaje.
 
Ambulanţa şi echipajul SMURD au sosit la faţa locului, dar nu au mai putut face nimic pentru muncitor.
 

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: