VIDEO Hoţi de componente auto, prinşi de poliţia din Târgovişte

VIDEO Hoţi de componente auto, prinşi de poliţia din Târgovişte

Hoţi de componente auto, prinşi de poliţia din Târgovişte

11 acumulatori auto, două radiatoare şi alte componente au fost ridicate de poliţiştii din Târgovişte, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele a doi bărbaţi bănuiţi că ar fi sustras bunuri din autoturisme. Cei doi au fost reţinuţi.

 
”La data de 27 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au efectuat două percheziţii domiciliare în localitatea Produleşti, judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite că ar fi comis mai multe furturi din autoturisme.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 11 acumulatori pentru autoturisme, 2 radiatoare şi mai multe componente auto”, informează IGPR.
 
În fapt, din cercetări a reieşit că doi bărbaţi, de 17 şi 25 de ani, ambii din localitatea Produleşti, în perioada 23-25 aprilie a.c., prin folosirea unor chei potrivite, ar fi sustras mai multe componente auto, respectiv acumulatori şi radiatoare, din 13 autoturisme parcate în Târgovişte.
 
Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.
 
Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: