VIDEO A furat de la vecini. Femeie cercetată pentru furtul unor flori

VIDEO A furat de la vecini. Femeie cercetată pentru furtul unor flori

Blocul respectiv pare a fi ţinta hoţilor pentru că în luna iunie de acolo s-a furat şi camera de supraveghere

O femeie din Târgovişte este cercetată pentru furt, după ce, într-o noapte, a furat un ghiveci întreg cu flori, dintr-o grădină îngrijită de locatarii unui bloc. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere amplasată de locatari tocmai pentru a-i prinde pe cei care le fură florile.

Incidentul s-a întâmplat la câţiva paşi de sediul Poliţiei din Târgovişte. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri şi, pe timp de noapte, când credea că nu o vede nimeni a înfipt mâna într-un ghiveci, însă a plecat doar cu floarea din acesta. Întreagă scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere de la bloc. 
 
Locatarii şi-au luat măsuri de precauţie şi au prins foarte bine ghivecele de gard, tocmai pentru a nu fi smulse cu uşurinţă. Pentru că nu l-a putut desprinde de balustradă, această s-a decis să ia doar floarea şi a plecat în fugă. Acţiunea să a durat doar 30 de secunde şi s-a întâmplat târziu în noapte, după ora 02:00, când stradă era pustie. Femeia nu a fost destul de vigilenţa, pentru că nu a observat şi camera de supraveghere de la bloc. 
 

Blocul respectiv pare a fi ţintă hoţilor pentru că în luna iunie de acolo s-a furat şi camera de supraveghere. Poliţiştii nu l-au identificat până acum pe făptaş, în ciuda imaginilor, întrucât niciun locatar nu a depus plângere. Oamenii se tem de romii din cartier, care îi ameninţă mai tot timpul. Dacă, de această dată, femeia care a furat floarea va fi identificată, această va răspunde în faţă anchetatorilor conform reglementărilor din Codul Penal. 
 
"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au identificat principala bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat în persoana unei femei de 50 de ani, din localitate. Din cercetări a reieşit că în noaptea de 14/15 august a.c., aceasta ar fi sustras flori dintr-o jardinieră amplasată la parterul unul bloc din Târgovişte. Prejudiciul cauzat a fost recuperat", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dâmboviţa.
citeste totul despre: