VIDEO Puhoaiele au răvăşit comuna Pietrari: zeci de gospodării inundate, animale dispărute şi morminte sub ape

VIDEO Puhoaiele au răvăşit comuna Pietrari: zeci de gospodării inundate, animale dispărute şi morminte sub ape

Autorităţile locale au chemat imediat în ajutor pompierii care au venit cu mai multe motopompe pentru a scoate apa din beciurile inundate. Afectat a fost şi un drum communal

O ploaie torenţială de aproape o oră a transformat două pâraie din comuna dâmboviţeană Pietrari, în adevărate fluvii. Apele puternice au luat tot ce au întâlnit în cale. Au răsturnat chiar şi o maşină. În urmă şuvoaielor, peste 30 de gospodarii au rămas pline de mâl iar beciurile inundate. Nici cimitirul satului nu a scăpat.

 
"Aşa ceva nu am pomenit. Apa mi-a luat porcii din coteţ. A fost apa cât gardul. Vara nu e niciun pic de apă în pârâiaşul ăsta", spun oamenii. 
 
Autorităţile locale au chemat imediat în ajutor pompierii care au venit cu mai multe motopompe pentru a scoate apa din beciurile inundate. Afectat a fost şi un drum communal. "Peste 30 de gospodării au fost afectate. S-au creat multe pagube în ceea ce priveşte infrastructura. Pe lângă asta sunt animale care au fost luat de viitură", a declarat Cornel Coman, primarul comunei Pietrari.

 

 
"A avut loc o descărcare foarte puternică de precipitaţii care a afectat localitatea Pietrari.  Pârâul care traversează zona nu a putut prelua toată apa. Evaluăm situaţia", a declarat col. Mirel Pietreanu, inspectorul şef al ISU Dâmboviţa.
  
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările