VIDEO FOTO Mii de dâmboviţeni, aduşi cu autocarele de către primari pentru a-l saluta pe Ponta

VIDEO FOTO Mii de dâmboviţeni, aduşi cu autocarele de către primari pentru a-l saluta pe Ponta

Primarul comunei Dobra, de exemplu, susţine că a adus 60 de persoane, inclusiv angajaţi ai primăriei

Mii de presoane din comunele dâmboviţene au venit la sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, la Mănăstirea Nucet, aduse cu autocarele sau cu maşinile de către primari, pentru a nu rata întâlnirea cu prim-ministrul Victor Ponta.

 
A fost dublă sărbătoare astăzi în comună dâmboviţeană Nucet. Pe de o parte vorbim de Izvorul Tămăduirii şi, pe de altă parte, de vizita primului ministru Victor Ponta. Primarii din Dâmboviţa s-au pregătit intens, tot drumul fiind plin de afişe cu chipul lui Ponta, dar mai ales mii de persoane au fost aduse în mod organizat cu autocarele. Primarul comunei Dobra, de exemplu, susţine că a adus 60 de persoane, inclusiv angajaţi ai primăriei.
  

 
„Am avut vreo 60 de oameni din localitate. Din primăƒrie am venit doar cu unul. Nu a rămas primăria singură. Cu autocarul am venit”, a declarat Nica Gheorghe, primarul comunei Dobra. 
 
Alţii au venit atât cu primarul cât şi cu viceprimarul şi toţi consilierii locali. Au fost şi persoane nemulţumite de modul în care a fosat organizată această excursie, vărsându-şi supărarea chiar pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi reproşându-i acestuia că autocarele i-au lăsat prea departe de mânăstire.
 
Organizatorii spun că la sărbătoarea de anul acesta au participoat câteva mii de persoane.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările