VIDEO Cum a fost găsit cadavrul fetiţei  luate de pe drumul către casă de un „cetăţean străin“. Dosar penal pentru omor, răpire şi viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fetita disparuta gura sutii moarta

Poliţiştii din Dâmboviţa au căutat-o încontinuu pe Adriana Fieraru, în vârstă de 11 ani, începând de vineri, prin comuna Gura Şuţii şi împrejurimi. Fata a fost răpită pe drumul către casă, la scurt timp după ce a ieşit de la şcoală.

Au fost folosiţi în căutare câini de urmă, drone şi un elicopter. Au acţionat peste 200 de persoane: 100 de poliţişti, 30 de pompieri, 30 de jandarmi şi 100 de cetăţeni puşi în mişcare de Primăria Gura Şuţii. Chiar şi-aşa, căutătorii au trecut pe lângă cadavrul fetei pentru că era învelit cu o folie de plastic.

„Trebuie excluse aceste lucruri şi să vedem apoi cauza decesului şi elementele de producere a urmelor de violenţă. Nu avem indicii la momentul acesta că ar fi şi alte persoane implicate. Aseară în jurul orei 23.00 am avut certitudinea traseului pe care l-a urmat. O audiere de suspecţi nu este făcută, la momentul acesta. El a folosit o maşină închiriată din Bucureşti, de la o firmă. Trupul fetei a fost acoperit cu o folie de plastic, din cauza aceasta nu a putut fi găsit, dar prin trecerea elicopterului a fost dezvelit şi a fost găsit de către cei care se aflau în căutare“, a afirmat Mihai Dincă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Cadavrul fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii a fost găsit, duminică, pe un câmp în apropiere de comuna Produleşti. Din păcate, anchetatorii aveau certitudinea că nu o vor mai găsi în viaţă pe Adriana de sâmbătă, ora 23.00.

Anchetatorii au precizat că la o primă examinare a cadavrului fetei s-au observat urme de violenţe pe trup, dar că urmează să se stabilească dacă acestea au fost produse de animale sălbatice aflate în zonă.

Fetiţa de 11 ani dispărută în Dâmboviţa a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp. Principalul suspect, un cetăţean străin
Fetiţa de 11 ani dispărută în Dâmboviţa a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp. Principalul suspect, un cetăţean străin

FOTO: Adriana Fieraru, fetiţa găsită moartă

Potrivit anchetatorilor, nu este exclusă nici ipoteza ca fata să fi fost violată. La acest moment, dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind deschis dosar penal pentru omor, lipsire de libertate şi posibil viol.

Întrebat despre momentul în care anchetatorii au trecut de la varianta dispariţiei la cea a lipsirii de libertate, anchetatorii au răspuns că acesta a fost sâmbătă dimineaţă, după ce au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere.

conferinta fata moarta

În acelaşi timp, procurorul a spus că la acest moment anchetatorii exclud ipoteza implicării mai multor persoane în acest caz şi merg pe varianta unui autor singuratic. 

„Nu confirm că este vorba de un cetăţean olandez. Este un cetăţean străin. Trebuie să păstrăm o confidenţialitate a anchetei. Excludem să fie implicate mai multe persoane în acelaşi timp. Elementele ne conduc către un infractor singuratic. Există un suspect principal. Datele de până acum ne indică faptul că fetiţa, la momentul sesizării organelor de urmărire penală, nu mai era în viaţă. Există o certitudine“, a spus prim-procurorul.

Fetiţa de 11 ani care a dispărut de vineri după-amiază din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii, în drum spre casă, a fost găsită duminică moartă pe un câmp, duminică.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Fetiţa de 11 ani dispărută în Dâmboviţa a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp. Principalul suspect, un cetăţean străin

VIDEO Rudele Adrianei iau în calcul varianta răpirii în scopul traficului de organe, după găsirea cadavrului fetei

VIDEO Fetiţă de 11 ani dispărută de acasă. Mama sa o aştepta să se întoarcă de la şcoală, dar nu a revenit: „Cred că cineva a răpit-o“

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite