VIDEO Drumul din dreapta Lacului Bolboci, blocat de un bolovan imens căzut de pe versanţi

VIDEO Drumul din dreapta Lacului Bolboci, blocat de un bolovan imens căzut de pe versanţi

Vremea rea a creat probleme nu doar în zonele mai joase ale judeţului Dâmboviţa, ci şi la munte, unde a nins aproape două zile în continuu

Drumul de pe partea dreaptă a Lacului Bolboci este blocat temporar circulaţiei, fiind impracticabil din cauza căderilor de piatră urmând să se facă eforturi pentru deblocarea acestuia.

 
Potrivit jandarmilor de la Padina, nimeni nu a fost rănit din cauza căderilor de pietre, însă turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058037/ 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.
 
Salvamontiştii au ieşit la deszăpezit în Sâmbăta Mare
 
Vremea rea a creat probleme nu doar în zonele mai joase ale judeţului Dâmboviţa, ci şi la munte, unde a nins aproape două zile în continuu. În Sâmbăta Mare, salvamontiştii dâmboviţeni au ieşit la deszăpezit, chiar în faţa sediului Salvamont din Masivul Bucegi.
 
"Rugăm toţi turiştii ce doresc să ajungă pe platoul Padina-Peştera să fie pregătiţi pentru a întâmpina condiţiile de iarna. Pentru persoanele ce doresc să urce în zonă cu autoturismul recomandăm ca acesta să aibă anvelope de iarnă, lanţuri (ce vor fi montate doar în cazul întâmpinării dificultăţilor parcurgerii drumului), lopată, combustibil suplimentar. De asemenea, recomandăm ca în cazul apariţiei dificultăţilor de orice natură, sa apelaţi la numărul de telefon 0726.686.685", le-au transmis salvamontiştii turiştilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: