VIDEO FOTO Demolare cu scandal şi blesteme în Piaţa „En gros” din Târgovişte

VIDEO FOTO Demolare cu scandal şi blesteme în Piaţa „En gros” din Târgovişte

În locul fostelor depozite, Primăria Târgovişte va amenaja o parcare, dar şi căi de acces pentru autovehicule

Demolare cu scandal, blesteme şi acuzaţii de şpagă în Piaţa „En gros” din Târgovişte, unde munitorii de la Salubritate au venit cu noaptea în cap să dărâme toate spaţiile comerciale. Consiliul Local a decis să îi mute pe vânzători la marginea oraşului, în fostul târg săptămânal, pentru a face loc unei viitoare parcări, însă aceştia au refuzat, spunând nu au vad comercial acolo.

Ştiri pe aceeaşi temă


Samsarii din Piaţa 1 Mai au venit, vineri, la Primăria Târgovişte să le ceară socoteală consilierilor municipali pentru faptul că "îi aruncă" în zona Bazei Crizantema, în fostul târg săptămânal. Doleanţele nu le-au fost ascultate, aşa că muncitorii de la Salubritate, ajutaţi de jandarmi şi poliţişti locali, au venit să dărâme toate spaţiile comerciale.
 
Mulţi dintre comercianţi, văzând cum le sunt dărâmate spaţiile în care şi-au depozitat de mulţi ani produsele, au început să înjure şi să blesteme şi să îl acuze pe directorul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, cel care coordona activitatea, că pentru a putea vinde, au dat şpagă.
 

În replică, Dorin Maican a negat afirmaţiile.”Au fost anunţaţi de vineri. Este dispoziţia primarului. Se demolează depozitele en gros. Lumea poate să acuze orice. Eu nu am luat şpagă de la nimeni. Aici sunt doar comercianţi, care vindeau en detail, nicidecum en gros. În zona Bazei de Agrement s-au făcut 20 de boxe, care au curent electric şi apă”, a declarat Dorin Maican.
 
Muncitorii au fost nevoiţi să îşi scoată marfa din depozite în timp record pentru a nu o pierde.
 
În locul fostelor depozite, Primăria Târgovişte va amenaja o parcare, dar şi căi de acces pentru autovehicule.
 
PE ACEEAŞI TEMĂ:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: