VIDEO Cultură de cannabis, descoperită la marginea unei păduri din Gemenea

VIDEO Cultură de cannabis, descoperită la marginea unei păduri din Gemenea

Poliţiştii din Dâmboviţa l-a prins şi reţinut pe un bărbat acuzat de trafic de droguri de risc. Acesta cultivase cannabis chiar în spatele casei, în apropierea unei păduri, din Gemenea.


„În cursul lunii septembrie a anului 2019, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T- B.T. Dâmboviţa, cu sprijinul colegilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au investigat activitatea infracţională a unui bărbat, care ar fi înfiinţat, pe raza localităţii Gemenea, într-o zonă extravilană, limitrofă unei păduri, o cultură de cannabis de tip „outdoor”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Cultura era compusă din 18 plante mature de cannabis, cu fluorescenţă, de dimensiuni cuprinse între 1,5 m-2 m.
 
De asemenea, poliţiştii l-au surprins în flagrant delict pe un bărbat, de 46 de ani, în timp ce întreţinea plantele.
 
Asupra bărbatului au fost găsite aproximativ 5 grame de muguri de cannabis, foiţe pentru confecţionarea ţigărilor artizanale şi instrumente folosite la amenajarea plantaţiei: macetă, cuţit, foarfece, sfoară şi recipiente cu apă.
 
„În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat de la locuinţa bărbatului recipiente ce conţineau mai multe fragmente susceptibile a fi cannabis şi mai multe ustensile folosite la prepararea şi consumul drogurilor. Bărbatul, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată, pentru dispunerea de măsuri preventive”, se mai arată în document.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: