VIDEO Procurorii au stabilit că bebeluşul din Dobra a fost îngropat de viu de către tatăl său

VIDEO Procurorii au stabilit că bebeluşul din Dobra a fost îngropat de viu de către tatăl său

Bărbatul este acum cercetat pentru omor şi riscă până la 20 de ani de închisoare

Autopsia bebeluşului născut, miercuri, în comuna dâmboviţeană Dobra, a stabilit că acesta a fost născut la termen şi îngropat de viu de către tatăl său. Bărbatul este acum cercetat pentru omor şi riscă până la 20 de ani de închisoare.


Procurorii au stabilit că micuţul, născut la termen, a fost îngropat de viu, iar moartea a survenit prin asfixiere. În funcţie de mersul anchetei, procurorii ar putea extinde cercetările şi asupra mamei, care este înca internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.
 
“Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de omor. Din concluziile preliminare a rezultat că nou-născutul de sex bărbătesc a fost născut la termen, viu şi viabil. Se fac cercetări la momentul acesta. Bărbatul urmează să fie audiat. Urmează să se stabilească dacă mama a avut vreo contribuţie la faptă”, a declarat Camelia Matei, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.
 
Medicii de la Ambulanţă spun că femeia prezenta semnele clare ale unei naşteri recente şi au transportat-o de urgenţă la Spitalul din Tăâgovişte.  Ea le-a declarat că a născut în toaletă. 
 
Poliţiştii au fost alertaţi de medicii Spitalului de Urgenţă din Târgovişte după ce femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale la scurt timp de la naştere. Întrebată de copil, femeia a spus că este îngropat în spatele casei.
 
 

 
PE ACEEAŞI TEMĂ:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: