VIDEO Clipul "Happy Târgovişte" a fost lansat oficial

VIDEO Clipul

Happy Târgovişte

Videoclipul "Happy Târgovişte" a fost oficial lansat, după 24 de ore de muncă. Şefii din administraţia locală, artişti, majorete şi oameni de rând, cu toţii au ţinut să tranmite un mesaj clar: la Târgovişte e veselie mare. "Actorii" joacă excelent.


După modelul marilor oraşe din lume, în care oameni de rând au fost filmaţi dansând pe celebra melodie a lui Pharrell Williams, "HAPPY", târgoviştenii au fost invitaţi şi ei la dans. Nume pe care toţi românii le-au auzit vor face parte din distribuţia acestui clip.
 
La filmări au participat, printre alţii, Vlad Miriţă, Emil Lassaria, Simona Nae, fetele de la CSM Târgovişte, secţiile de bachet şi de volei, actorii Antonia Ionescu, Cosmina Lirca, Mircea Silaghi şi Liviu Cheloiu, majoretele de la Dracula's Girls, viceprimarul Ciprian Prisăcaru dar şi primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga care a participat la o scenă în care doi tineri îndrăgostiţi îşi urează, cu zâmbetul pe faţă, iubire veşnică.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: