VIDEO Cazul handbalistei care a fost înjunghiată de fostul iubit. Colegele de la CSŞ au jucat în echipament negru, în semn de doliu pentru Cristina Nichita

VIDEO Cazul handbalistei care a fost înjunghiată de fostul iubit. Colegele de la CSŞ au jucat în echipament negru, în semn de doliu pentru Cristina Nichita

Colegele Cristinei nu şi-au putut stăpâni lacrimile nici în timpul meciului

Handbalista Cristina Nichita, fata în vârstă 17 ani ucisă cu bestialitate de fostul ei iubit, este plânsă de colegele sale de la Clubul Sportiv Şcolar din Târgovişte. Cu lacrimi în ochi, junioarele de la Under 16 au ţinut un moment de reculegere pentru colega lor şi chiar au purtat un echipament negru într-un meci cu Şcoala nr. 181  din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Sportivele au hotărât ca toate victoriile să fie închinate adolescentei a cărei viaţă a fost curmată mult prea devreme. 
 
Sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar din Târgovişte a fost învăluită în tristeţe după moartea Cristinei Nichita. Echipa de handbal la care aceasta activa a avut un meci împotriva unei echipe din Bucureşti. Fetele de la Under 16 au intrat pe teren cu ochii înlăcrimaţi şi înainte de a începe meciul au ţinut un moment de reculegere în memoria Cristinei, a cărei viaţă a fost curmată de “Geo cel Rău”, aşa cum îşi spunea pe Facebook, George, fostul său iubit, de care a fost alături doi ani.
 
“Era foarte ambiţioască, foarte ascultătoare. Cred că cea mai cuminte din echipă, în sensul că niciodată nu mi-a ieşit din cuvânt. Îi spuneam că facă 100 de genuflexiuni şi ştiam sigur că ea nu mă păcălea. În momentul în care am aflat nu îmi venea să cred. Şi acum am senzaţia că trăiesc un vis urât”, a declarat Adrian Apostol, antrenorul echipei CSŞ Târgovişte.
 

În cei doi ani de când activa la echipa Clubului Sportiv, Cristina a evoluat foarte mult că sportivă, iar antrenorul nu are decât cuvinte de laudă la adresa sa. Pentru meciul de astăzi, contra echipei din Bucureşti, handbalistele au purtat echipament negru, în semn de doliu. 
 
“Cristina a fost o sportivă bună a clubului nostru, o colegă bună, un copil foarte cuminte. Am înţeles că şi la şcoală era un copil foarte cuminte şi este nedrept ce i s-a întâmplat. Nu ieşea în evidenţă prin ceva negativ niciodată, dimpotrivă”, ne-a spus Gabriel Trandafirescu, directorul adjunct al CSŞ Târgovişte.
 
Colegele Cristinei nu şi-au putut stăpâni lacrimile nici în timpul meciului.  “Mă înţelegeam bine cu ea. Era  fire veselă, zâmbitoare. Se gândea la binele nostru. O handablistă bună, ambiţioasă, care îşi dorea să ajungă sus cu handbalul”, ne-a spus Bianca Maria.
 
Echipa Clubului Sportiv Târgovişte va merge şi la înmormântarea Cristinei pentru a-şi lua rămas bun. 
 
Durerea generată de pierderea Cristinei le-a demoralizat pe handbalistele de la Târgovişte, care au pierdut cu scorul de 23 la 36.  
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările