VIDEO Un candidat la o primărie din Dâmboviţa a fost ucis de Covid-19. Ultimul lui anunţ: „Şi dacă voi muri tot voi câştiga”

VIDEO Un candidat la o primărie din Dâmboviţa a fost ucis de Covid-19. Ultimul lui anunţ: „Şi dacă voi muri tot voi câştiga”

Bogdan Simion FOTO Arhiva personală

Bogdan Simion, candidat din partea PER la funcţia de primar al comunei Vulcana Pandele, a murit, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce a pierdut lupta cu noul virus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Simion, fondatorul site-ului dambovitanews.ro, a fost declarat decedat marţi după-amiază. Avea 49 de ani. 
 
Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit din a şasea zi de internare, când a dezvoltat insuficienţă respiratorie severă şi a intrat în comă, fiind intubat. 
 
El obişnuia să le vorbească zilnic alegătorilor săi, de pe patul de spital, prin transmisiuni live pe Facebook. Într-una dintre ele spunea că singura şansă a contracandidatului său este ca el să moară.
 
„Şi dacă voi muri tot voi câştiga, că nu mă mai pot scoate de pe buletinul de vot”, spunea Simion.
 
Bogdan Simion scria pe 6 septembrie că va reveni în cursa electorală de la Vulcana Pandele, acolo unde candida la funcţia de primar din partea PER. 
 
Soţia sa este şi ea infectată cu noul virus.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările