VIDEO Bărbat prins masturbându-se dezbrăcat în faţa unor copii de gimnaziu. „Băiatul meu de clasa a VIII-a n-a dormit toată noaptea“

VIDEO Bărbat prins masturbându-se dezbrăcat în faţa unor copii de gimnaziu. „Băiatul meu de clasa a VIII-a n-a dormit toată noaptea“

Tânărul a primit control judiciar pentru 60 de zile şi a fost trimis în Bucureşti, unde are domiciliul

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Bucureşti i-a terorizat pe elevii din zona Titu, judeţul Dâmboviţa, după ce zile la rând a fost suprins dezbrăcat în zona unităţilor de învăţământ. Părinţii au spus că tânărul se masturba în faţa celor mici şi le oferea bani ca să meargă cu el acasă.

Copiii le-au povestit speriaţi părinţilor cele intamplate, iar aceştia au anunţat Poliţia. "Sincer, n-aş vrea să văd aşa ceva. Am fetiţă şi mi-e teamă să văd aşa ceva. Nu ştiu cum aş fi reacţionat dacă l-aş fi văzut. Nu vă pot spune ceva în momentul ăsta. Sper doar să nu mai vină pe aici", a povestit un tătic.
 
Individul stătea în maşină în preajma şcolilor din Titu şi Braniştea şi încerca să îi ademenească pe elevi, fete sau băieţi. 

"S-a dezbrăcat în faţa copiilor. Se jucau acolo pe uliţa aia şi apărea el mereu. Făcea gesturi obscene, gesturi urâte. S-au speriat. Al meu nu a dormit toată noaptea băiatul meu, clasa a VIII-a. Mamaie, mi-e frică să mai ies afară, spune mereu. Se uita la telefon, făcea ce făcea şi îi chema pe copii la el", ne-a declarat o bătrână.
 
Poliţia din Titu a fost anunţată despre acest caz, iar oamenii legii l-au prins pe individ. "Eu am sunat la Poliţie. A venit nepoata mea să îmi spun că e unul cu maşina care o urmăreşte şi îi spune că o duce acasă şi dă un milion. Era desfăcut la pantaloni", ne-a spus o altă femeie.

 
Tânărul a primit control judiciar pentru 60 de zile şi a fost trimis în Bucureşti, unde are domiciliul. Se pare că tânărul s-a manifestat astfel şi în Capitală şi în judeţul Ilfov, dar nu a fost niciodată prins. Le-ar fi spus anchetatorilor că pe stradă se simte cu adevărat liber şi nu are nicio inhibiţie.
citeste totul despre: