VIDEO Un bătrân intrat în depresie şi-a incendiat locuinţa în care se afla şi familia sa

VIDEO Un bătrân intrat în depresie şi-a incendiat locuinţa în care se afla şi familia sa

Un incendiu violent a avut loc în comuna Gura Foii, în weekendul trecut. Proprietarul este convins că tatăl său, un bătrân de 85 de ani, ar fi pus focul intenţionat, după ce ar fi suferit o depresie.

 
Pompierii detaşamentului Găeşti au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea incendiului. Cauzele rămân incerte deocamdată, proprietarul spunând că i-a luat foc un prosop când a vrut să aprindă aragazul, însă mai mulţi vecini, şi inclusiv fiula cestuia, îl suspectează pe bătrân de provocarea incendiului. 
 
Aceştia spun că de ceva vreme a intrat într-o depresie, iar comportamentul lui s-a schimbat drastic, lumea temându-se acum să nu le dea iarăşi foc în zilele următoare. 
 
Bucătăria de unde a pornit incendiul şi un fânar au ars, suprafaţa de acoperiş mistuită de flăcări fiind de aproape 80 de metri pătraţi. 
 
Intervenţia rapidă a pompierilor a împiedicat răspândirea focului la alte anexe gospodăreşti, limitând pierderile materiale şi salvând gospodăriile vecine. 
 
Nu s-au înregistrat victime omeneşti, singurul care a avut nevoie de intervenţie medicală fiind batrânul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: