VIDEO Şoferiţă încarcerată, salvată la timp de pompierii dâmboviţeni

VIDEO Şoferiţă încarcerată, salvată la timp de pompierii dâmboviţeni

Nouă persoane, printre care şi trei copii minori, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte în urma a două accidente petrecute, noaptea trecută

Nouă persoane, printre care şi trei copii minori, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, în urma a două accidente petrecute noaptea trecută, într-un interval de doar o oră, pe şoselele din Dâmboviţa.

 
Primul accident a avut loc pe Drumul Judeţean 711, în localitatea Ulmi. Două autoturisme s-au izbit violent după ce o şoferiţă se pare că ar fi încercat să evite un câine. În urmă impactului, conducătoarea auto a rămas încarcerată. În autoturism se mai aflau trei copii minori, dar şi o altă femeie în vârstă de 66 de ani. Toate cele cinci persoane, dar şi şoferul celeilalte maşini, au fost transportaţi cu ambulanţele la spitalul din Târgovişte. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabilii cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. 
 
La doar o jumătate de oră, un tânăr de numai 23 de ani, a pierdut controlul volanului pe Drumul Natiuonal 72 A şi s-a rasturnat în afara părţii carosabile. Cel mai probabil, viteza excesivă a fost cauza accidentului. Trei persoane s-au ales cu răni uşoare şi au ajuns la spital.
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: