VIDEO Şase bărbaţi, prinşi de jandarmi la furat de fier vechi

VIDEO Şase bărbaţi, prinşi de jandarmi la furat de fier vechi

Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşireainfracţiunii de “furt”

Şase hoţi de conducte au fost prinşi de un un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza comunei Valea Mare, sat Valea Caselor.


"În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că cei şase bărbaţi cuvârste cuprinse între 30 şi 70 de ani, au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 30 metri şi auscos la suprafaţă în vederea debitării şi sustragerii o conductă metalică în lungime de aproximativ 25metri. Bărbaţii intenţionau să transporte  materialul feros cu un autovehicul la  propriile gospodăriipentru a-l utiliza în interes personal", a declarat cpt. Ciprian Vătăşelu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
 
Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşireainfracţiunii de “furt”, actele fiind înaintate organelor de cercetare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: