Verificări la Poliţia Titu, după ce fosta soţie a criminalului a acuzat că poliţiştii cunoşteau situaţia şi nu au făcut nimic

Verificări la Poliţia Titu, după ce fosta soţie a criminalului a acuzat că poliţiştii cunoşteau situaţia şi nu au făcut nimic

Florin Oprea

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele sesizate în spaţiul public, după ce fosta soţie şi rudele femeii ucise la coafor spun că au depus plângeri pe numele militarului, însă acestea nu figurează în nicio evidenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Biroului Control Intern din cadrul IPJ Dâmboviţa vor face cercetări la sediul Poliţiei Titu în urma declaraţiilor fostei soţii a subofiţerului Florin Oprea, arestat pentru 30 de zile pentru infracţiunea de omor. 
 
Sunt suspiciuni că oamenii legii nu au înregistrat nicio plângere cu privire la actele de violenţă de care subofiţerul era acuzat faţă de fosta soţie şi fosta iubită, pe care a ucis-o.
 
Subofiţerul Florin Oprea, din Dâmboviţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de omor, după ce a înjunghiat-o marţi pe Alexandra Marin, 25 de ani, într-un salon de cosmetică din Titu.
 
Subofiţerul Florin Oprea este specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgovişte, din subordinea Bazei 2 Logistică. Bărbatul nu se putea împăca cu gândul că tânăra femeie nu voia să se mai împace cu el, fiind certaţi de ceva timp. Nu de puţine ori îi făcea adevărate scene de gelozie şi era foarte violent.
 
Militarul le-a spus anchetatorilor că "nimeni nu îl înşală pe el". Acesta a mai mărturisit că s-a dus la coafor cu gândul de a-şi ucide iubita, înarmat cu un cuţit, după ce ar fi băut coniac. "N-am vrut s-o omor. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe aventuri", a spus bărbatul de 35 de ani. 
 
După incident, subofiterul a sunat la 112. Apoi a luat un taxi şi a mers la poliţie, unde s-a predat. Imediat la faţa locului au ajuns anchetatorii.
 
Militarul acuzat că şi-a ucis concubina, arestat pentru 30 de zile şi introdus în arestul Poliţiei Capitalei
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
Măturia tatălui fetei pe care a ucis-o iubitul militar: „O însoţeam peste tot, de frica lui. Eu eram la magazinul de lângă. Ne-a urmărit. În Titu nu avem justiţie“
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările