Vasile Blaga, despre cazul deputatului Florin Popescu: „Nu ştiam. La vremea aceea nu eram preşedintele PDL”

Vasile Blaga, despre cazul deputatului Florin Popescu: „Nu ştiam. La vremea aceea nu eram preşedintele PDL”

Preşedintele PDL s-a aflat, joi, în Dâmboviţa, unde a avut mai multe întâlniri cu susţinători şi membri

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat la Târgovişte, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu ştia cu ce se ocupa deputatul Florin Popescu în 2012, referindu-se la dosarul în care fostul preşedinte al CJ Dâmboviţa este acuzat de DNA că a cerut de la o firmă peste 70 de tone de pui, reprezentând mită electorală.

 
„La vremea aceea nu eram preşedinte, dar nu ştiame. Îmi pare rău de necazul fiecărui om.  Fiecare răspunde pentru faptele lui. PDL nu a stat niciodată pavăză în faţa justiţiei şi vă reamintesc, noi nu am mers să îl sprijinim în cârd pe Nicolescu la Argeş. A plecat Ponta cu toţi PSD-iştii lui . Nu l-am acceptat pe Duicu să vină şi să facă trafic de influenţă. Asta a făcut-o Ponta care se mută în cazemată la MAPN. Ei se ocupă cu lucrurile astea”, a declarat Blaga.
 
Preşedintele PDL s-a aflat, joi, în Dâmboviţa, unde a avut mai multe întâlniri cu susţinători şi membri, alături de doi dintre candidaţii partidului pentru un loc de europarlamentar. Este vorba de Theodor Stolojan şi Traian Ungureanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: