Urban Titu va beneficia de o arenă modernă cu teren încălzit şi 10.000 de locuri

Urban Titu va beneficia de o arenă modernă cu teren încălzit şi 10.000 de locuri

Urban Titu va beneficia de o arenă modernă cu teren încălzit şi 10.000 de locuri

Urban Titu ar putea beneficia în viitorul apropiat de un stadion dotat la cele mai înalte standarde. Arena „Orăşenesc” va intra în cel mai scurt timp într-un amplu proces de modernizare din toate punctele de vedere.

Oficialităţile locale au demarat deja un proiect în acest sens şi vor ca lucrările de renovare ale bazei sportive să fie finalizate până la sfârşitul anului. Primele estimări reliefează că vestiarele şi sediul administrativ vor fi extinse, gazonul va beneficia de o instalaţie de încălzire, iar capacitatea arenei va avea 10 000 de locuri pe scaune. 
 
Pentru a se putea începe într-un timp scurt reconstrucţia arenei, reprezentaţii Primăriei Titu au pornit deja lucrările studiului de fezabilitate. În momentul când acestea ajung în faza de finalizare, diriguitorii acestui proiect vor înainta dosarul şi la Compania Naţională de Investiţii. 
 
„Suntem foarte încrezători că oraşul Titu poate avea unul dintre cele mai moderne stadioane din ţară. În curând o să dăm o nouă faţă actualei arene. S-au început deja lucrurările la studiul de fezabilitate, după care vor urma cele din zona vestiarelor, a tribunelor şi a gazonului”, a declarat viceprimarul Vlad Oprea, pentru sportdambovitean.ro.
 
Singurul aspect cu privire la stadion de care reprezentaţii primăriei nu a făcut nici o referire este legată de faptul dacă vreuna din tribune va beneficia de acoperiş. În perioada când „Orăşenescul” va suporta lucrări de modernizare, Urbanul va susţine meciurile din campionat pe stadionul de la Hagioaca. În următoarele zile, la baza sportivă din apropierea oraşului Titu va ajunge o comisie din partea FRF, pentru omologarea acesteia în vederea găzduirii meciurilor din Liga a III-a.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările