Un vlogger canadian, pe urmele lui Dracula. Uimit de ţuica făcută în casă şi de ciorba românească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Youtube
Sursa Youtube

Un canadian, care în lumea virtuală îşi spune Alexander Travelbum, a poposit la Târgovişte, fostă cetate voievodală şi fostă reşedinţă a lui Dracula. Tânărul, care a vizitat până acum 196 de ţări, a fost uimit de bucătăria tradiţională românească, iar ţuica a fost nelipsită din sejurul său.

Canadianul a fost găzduit în casa Sandrei, o tânără din Bucureşti a cărei familie locuieşte la Târgovişte. A vizitat ferma şi solarul în care cresc legumele gustoase. 

Alexander Travelbum a gustat ţuica, vişinata, ciorba românească şi clătitele, găsind totul delicios.

Tânărul a descoperit că avem de toate în Târgovişte, reşedinţa domnească a lui Dracula, iar fructele şi legumele sunt mult mai ieftine decât în SUA. De asemenea, canadianul a fost uimit de primirea pe care i-au făcut-o târgoviştenii şi cât de calzi şi amabili sunt vânzătorii din pieţe, de exemplu.

Vlogger de călătorie, Alexander se plimbă prin lumea întreagă şi le arată celor care îl urmăresc pe reţele sociale cele mai frumoase locuri din lume. Stă de vorbă cu localnicii, le află modul în care trăiesc, dar, mai ales, le gustă preparatele tradiţionale.  

Alexander Travelbum a călătorit, până acum, în 196 de ţări de pe glob. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Brandul „Dracula”, revendicat de Târgovişte. Nu are nicio legătură cu Branul!

Stră-strănepotul lui Bram Stoker: „Târgovişte este cel mai bun loc pentru a afla mai multe despre familia lui Dracula”

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite