Un tânăr fotbalist a chelit brusc după barajul pierdut pentru Liga I. „Am fost extrem de supărat după acel meci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Dumitraşcu, imediat cu pierderea barajului pentru Liga I. FOTO: Costin Mihai / Facebook
Denis Dumitraşcu, imediat cu pierderea barajului pentru Liga I. FOTO: Costin Mihai / Facebook

Ratarea unui baraj pentru promovarea în Liga I se poate dovedi un moment extrem de neplăcut pentru fotbalişti şi cu efecte grave asupra sănătăţii fotbaliştilor. Unii dintre ei au nevoie de psiholog pentru a trece peste acele momente pline de încărcătură emoţională, iar alţii au nevoie de tratament de lungă durată.

Aşa se întâmplă şi cu fotbalistul vâlcean Denis Dumitraşcu, în vârstă de 25 de ani. Tânărul fundaş al Chindiei Târgovişte a rămas fără păr după ce a ratat barajul cu echipa FC Voluntari pentru accederea în Liga I din sezonul 2018-2019, pierdut de Chindia la loviturile de departajare.

„Am fost extrem de supărat după acel meci. N-am putut să dorm de supărare. Mi-am dorit foarte mult încă de atunci să joc în Liga I şi am ratat acel moment. Mulţi microbişti ne certau şi ne spuneau că am vândut meciul, dar eu de fiecare dată când intram pe teren dădeam totul. Aşa a fost să fie”, spune Denis, care n-a participat la executarea loviturilor de departajare.

„Am ratat o şansă la milimetru”

Jucatorul şi-a adus aminte că primele semne ale alopeciei a fost în clasa a opta, când i-a căzut o parte a sprâncenei, dar nu a luat prea tare în serios acest simptom, pentru că zona s-a acoperit rapid de păr. 

denis dumitrascu

Sursa Facebook DD

denis dumitrascu


Sursa Facebook DD 

denis dumitrascu

Sursa Facebook DD

„M-am gândit mult timp că am avut o şansă mare. Am ratat o şansă la milimetru. Mi-am dorit enorm să intru de atunci în Liga I şi am muncit enorm în acel an, nu doar eu, ci întreaga echipă. 

Până la urmă te afectează fără să vrei. Nu m-am gândit în niciun moment că poate unii dintre colegii mei nu au dat totul pe teren. Cu toţii am muncit, dar aşa a fost să fie. Dacă nu aş da totul, nu aş mai intra pe teren, aş cere să stau pe bancă”, adaugă Denis.

denis dumitrascu


Denis, acum Sursa digisport.ro 

denis dumitrascu

Denis, în dreapta jos Sursa romaniansoccer.ro

Fotbalistul a mărturisit, pentru Adevărul, că a trecut peste momentele acelea şi îşi vede liniştit de tratament. 

„Sunt alţii cu probleme grave de sănătate. La mine se va rezolva, dar trebuie să am răbdare. Îmi infectez plasmă recoltată de la mine, în scalp. Probabil că am avut şi nişte carenţe de vitamine când eram mic şi după acel meci s-au acutizat. La ultimele analize mi-au ieşit nişte carenţe de vitamina D”, a precizat fotbalistul.

Chindia Târgovişte joacă în această seară, de la ra 21.00, cu Dinamo Bucureşti. Meciul se dispută sub auspiciile pandemiei. Antrenorul Emil Săndoi a fost confirmat cu Sars-cov-2 şi trebuie să stea 14 zile izolat. Pe banca tehnică va sta secundul Vali Năstase. 

Pe aceeaşi temă: 

Antrenorul Chindiei are coronavirus. Emil Săndoi: “Am ieşit pozitiv la două teste”

Chindia Târgovişte anunţă că are două cazuri de coronavirus. Este aşteptată decizia DSP

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite