Un tânăr abia întors din Anglia şi-a omorât tatăl cu o bâtă. Mama lui a fost cea care a sunat la Poliţie

Un tânăr abia întors din Anglia şi-a omorât tatăl cu o bâtă. Mama lui a fost cea care a sunat la Poliţie

Vestea i-a şocat ep săteni, mai ales că familia Dumitru era o familie muncitoare. Băiatul abia se întorsese din Anglia, unde a muncit în construcţii şi voiau cu toţii să plece în Spania.

O crimă oribilă a şocat o comună întreagă din Dâmboviţa. Un tânăr de 25 de ani şi-a ucis tatăl, în vârstă de 50 de ani, cu o bâtă. Nu se ştie, deocamdată, de la ce a pornit scandalul. Cert este că băiatul este principalul suspect, iar la această oră este audiat de procurori.

Totul s-a întâmplat vineri noapte, în comuna dâmboviţeană Perşinari. Victima de 50 de ani a fost omorâtă, se pare, de fiul său de 25 de ani, cu o bâtă. Scandalul dintre cei doi a pornit după ce băiatul s-a întors de la un chef. Acesta i-a aplicat o lovitură mortală tatălui său, direct în cap. 
 
Vestea i-a şocat pe săteni, mai ales că familia Dumitru era o familie muncitoare. Băiatul abia se întorsese din Anglia, unde a muncit în construcţii şi voiau cu toţii să plece în Spania.
 
 
„Nu ştiu ce a fost în capul lui. Pe Adrian îl ştiam de copil cuminte. Abia s-a întors de la muncă din Anglia şi voiau să plece cu toţii în Spania acum. Sunt oameni muncitori, uite ce casă au. Nu am auzit să se mai certe vreodată”, ne-a spus o bătrână.
 
Bărbatul a fost găsit mort in casă de către soţie. Ea a fost şi cea care a alertat autorităţile, în jurul orei 2 dimineaţa. 
 
„Nu am auzit scandal. Cică l-ar fi lovit cu o bâtă în cap. El a venit târziu de la un chef. Se mai aude că bărbatul s-ar fi dezechilibrat şi s-a lovit la cap. Cine ştie care o fi adevărul. Eu nu i-am văzut certându-se, dar cine ştie ce a fost în casa lor”, spun vecinii.
 
După ce şi-a omorât tatăl, tânărul ar fi ascuns bâta. De altfel el nu recunoaşte fapta însă acum este audiat de procurori. Cercetările continuă în acest pentru a se stabili cum s-a întâmplat totul.

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: