Un şofer a fost jefuit în miezul zilei. Tâlharii i-au blocat maşina şi i-au furat borseta VIDEO

Un şofer a fost jefuit în miezul zilei. Tâlharii i-au blocat maşina şi i-au furat borseta VIDEO

FOTO: gândul.ro

Mai mulţi bărbaţi sunt cercetaţi pentru tâlhărie la drumul mare. Aceştia au blocat o maşină pe un drum din Crevedia, aproape de o pădure, şi au încercat l-au jefuit pe şofer. Şoferul a filmat totul, iar înregistrarea a ajuns la poliţişti, care au demarat o anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit gândul.ro, victima conducea maşina pe un drum care trece pe lângă o pădure din Dâmboviţa, în momentul în care a fost atacat. 
 
Jefuitorii au oprit maşina pe mijlocul drumului şi au blocat calea victimei. În momentul în care şi şoferul a oprit, atacatorii au venit spre autoturismul victimei şi i-au furat borseta. 
 
Bărbatul nu şi-a pierdut cumpătul. A început să filmeze, după care a încercat să scape de atacatori. 
 
La un moment dat, tâlharii s-au dat bătuţi şi au luat-o la fugă. 
 

VIDEO: gândul.ro
 
„La data de 18 octombrie 2020, poliţiştii Postului de Poliţie Crevedia au fost sesizaţi cu privire la faptul că a fost sustrasă o borsetă, dintr-un autoturism în care se aflau mai multe bunuri. Au fost desfăşurate activităţi de cercetare, în cauză exitând un cerc de persoane bănuite. Prejudiciul a fost recuperat, iar poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările