UPDATE Un sat întreg îi susţine în faţa instanţei pe cei 7 tineri acuzaţi că au violat o minoră. Mama copilei, şefa „galeriei“: Băieţii sunt nevinovaţi FOTO VIDEO

UPDATE Un sat întreg îi susţine în faţa instanţei pe cei 7 tineri acuzaţi că au violat o minoră. Mama copilei, şefa „galeriei“: Băieţii sunt nevinovaţi FOTO VIDEO

Mama fetei susţine că cei 7 tineri sunt nevinovaţi FOTO Ionuţ Dima

Cei 7 tineri din comuna dâmboviţeană Măneşti, acuzaţi de viol în grup şi sechestrarea unei minore de 16 ani, au susţinerea unui sat întreg. Zeci de oameni au venit, joi, la Tribunalul Dâmboviţa, pentru a le arăta magistraţilor să sunt alături de cei 7 tineri pe care ei îi consideră nevinovaţi.

UPDATE: ora 15.30. Cei 7 tineri acuzaţi de viol şi sechestrare rămân în arest.
 
„Soluţie: Respinge ca neintemeiată contestaţia formulată de inculpaţii Dogănoiu Silviu Elisei, Stoica Daniel, Văduva Isahar, Cârstea Iosif Ionatan, Petrache Vicenţi,u Răduţă Ionuţ Ciprian şi Dogănoiu Eric Lucian, împotriva încheierii pronunţată la 27.04.2016 de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Târgovişte. În baza disp. art 275, alin 2, din Codul de Procedură Penală, obligă pe fiecare dintre inculpaţi, la plata sumei 50 de lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă", potrivit informaţiilor obţinute de „Adevărul“.
 
Cu toţii spun că fata le-a întins o capcană băieţilor şi a profitat de ei. Teoria e susţinută inclusiv de mama fetei, care a venit şi ea la tribunal pentru a-i susţine pe băieţi.
 
Aproape toată comunitatea de romi din satul Drăgăeşti – Pământeni, din comuna Măneşti, a venit la Tribunalul Dâmboviţa pentru a-i susţine pe cei 7 tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, acuzaţi de viol şi sechestrarea unei minore de 16 ani, din aceeaşi localitate.
 

 
„De mică a plecat acasă, iar mama ei a dat-o la Protecţia Copilului pentru a o disciplina. Mama ei a făcut pareză din cauza ei. A luat-o Smurdul de la mine din curte. Nu are pic de remuşcare. Aceşti băieţi nu sunt vinovaţi. S-a culcat şi pentru mâncare. Se ducea pe gârlă vara trecută coadă la ea. Tot tineretul era pe gârlă”, spune Corina Rădulescu.
 
„Cu o zi înainte să se întâmple, am informaţii că s-a culcat cu 30 de inşi într-o noapte. Nu conta la ea că e tânăr sau bătrân, conta cine dădea bani. Nu aş fi avut nimic cu ea, pentru că îi sunt unchi, dar nu conta că faci sex cu ea, ci făcea pentru că îi plăcea. Sperăm ca autorităţile să ia măsuri. Tot satul a venit aici. Ne-a făcut de râs această fată”, spune Decebal Gociu. 
„La noi în sat nu s-a mai întâmplat aşa ceva. O vedeam cu teancuri de bani făcuţi din prostituţie. Băieţii nu sunt vinovaţi. Chiar dacă e minoră, ea i-a provocat. Pe toţi copiii i-a învăţat la prostii. Ne e frică de ea. Acum a cerut sute de milioane de lei ca să îşi retragă plângerea împotriva băieţilor”, spune o altă femeie din sat.
 
 
Inclusiv mama fetei spune că fiica sa este un element rău şi că şi-a început viaţa sexuală de la 12 ani. Se culca pentru bani şi cu mai mulţi bărbaţi în acelaşi timp.
 

Am venit să îi susţin pe băieţi, pentru că sunt nevinovaţi. De la 12 ani se culca cu cine apuca, mă bătea, pleca de acasă. Inclusiv în pod la mine se culca cu băieţii. Am măritat-o de trei ori, dar nu se culca cu bărbatul, ci cu vecinii. Făcea o grămadă de bani din prostituţie. De la 12 ani au început necazurile cu ea. Noi vrem libertate pentru băieţi”, spune Romona Simona Ana, mama fetei.
 
Cei 7 tineri acuzaţi spun şi ei că fata le-a făcut ochi dulci şi că s-a culcat cu toţi de bună voie. Mai mult, ar fi cerut chiar şi bani pentru a întreţine relaţii sexuale, iar pentru că nu ar fi primit niciun leu a făcut denunţul.
 
 
Avocatul apărării spune că magistraţii ar trebui să ţină cont de părerea unui sat întreg şi să le dea drumul celor 7. 
 
„Astăzi se judecă contestaţie la măsura arestării preventive iar oamenii au venit să spună o nemulţumire generală. Nemulţumirea este generată mai ales de comportamentul părţii vătămate, al acestei minore, care este cunoscută în comunitate ca o tânără mai mult decât imoral. Problema este că inclusiv mama fetei a declarat că de mică a părăsit domiciliul, nu se mai înţelegea cu ea, a fost instituţionalizată. Ambii părinţi au declarat că fata racolează bărbaţi şi întreţine raporturi sexuale cu de la 5 la 10 bărbaţi în acelaşi timp. Oamenii din sat au venit să protesteze paşnic împotriva deciziei magistraţilor”, a declarat avocatul Ion Stoichiţă.
 
Deocamdată suspecţii sunt arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Vă amintim că totul s-a întâmplat cu o săptămână înainte de Paşte. Fata plecase din centrul Floare de Colţ din Târgovişte şi nu a mai revenit. Asistenţii au găsit-o a doua zi şi aşa s-a aflat totul.
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările